Hírek

Ismét golfpályán a Cardo!

golf2 1

Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2011.október 8-án, a Cardo standon, a Budapest Highland Golf Clubban, a Highland Társasági Versenysorozat egyik újabb megmérettetésén!

 


A versenysorozat 2011 évi állomásain ismét értékes díjakkal és komoly fődíjjal várják a versenyzőket a szervezők, azonban a versenysorozat célja továbbra is változatlan.

Kellemes baráti társaság, jó hangulat biztosítása, minőségi golfverseny szervezése a golfszezonban. A verseny azonban nem csak a társasági élet kedvelőit várja, hanem mindazokat, akik egy komoly versenysorozat részesei kívánnak lenni, akik számára fontos a hendikep karbantartás. Jó játékot és versenyzést kívánunk Önöknek!

A helyszín

A sorozat minden állomása a Budapest Highland Golf Club & Academy 9 szakaszos City golfpályáján kerül megrendezésre. A XXII. kerületben található golfpálya az első budapesti pálya az újkori golf történetében. A klub 36 hektáros golfkomplexuma a Duna jobb partján terül el a karsztos Tétényi-platón. Északról a Budai-hegységtől a Budaörsi-medence, míg délen a Sóskúti-fennsíktól az úgynevezett Szidónia-völgy választja el. A Tétényi Fennsík természetvédelmi terület. A golfpálya több mint háromezer méter hosszú, kilenc lyukas pályaszakaszairól lenyűgöző panoráma tárul a szemlélődő elé. Távol a város zajától alig húszpercnyi autózás után csend, nyugalom, zöld környezet, friss levegő fogadja az ide látogatókat.

Program

09:00-17:00 Bemelegítés az akadémia területén
10:00-18:00 Stableford verseny indítása (egyedi tee time kérés alapján)
16:30-20:00 Büfévacsora a Highland éttermében, közben: élőzene
20:00-21:00 Ünnepélyes eredményhirdetés értékes díjakkal
(a programok időpontja igazodik a napnyugtához)


Cím:
Budapest Highland Golf Club & Academy,
Budapest XXII. kerület, Dózsa György út 99-103.
tel.: +36 1 362 8020, +36 70 932 5528
e-mail: recepcio@highlandgolf.hu
weblap: www.highlandgolf.hu

Share this post on Google+