Hírek

Ismét megrendeztük a Cardo termékbemutatót a gyárban

o 365 amber matrac2

Egy évvel a tavalyi sikeres partnertalálkozó után a Cardo idén is meghívta partnereit a győri gyárba, hogy bemutathassa nekik a 2014-es év termékújdonságait, egyúttal ápolja a személyes kapcsolatokat, illetve megvitassa a partnerek részéről év közben felmerült kérdéseket. Az ország minden szegletéből érkeztek Cardót forgalmazó értékesítők, hiszen jöttek partnereink Szolnokról, Békéscsabáról, Miskolcról, Budapestről, Keszthelyről és Zalaegerszegről is.

A rendezvény ezúttal 3 napos volt, május 21, 22, 23-án láttuk vendégül partnereinket a Cardo győri gyártóegységében. A regisztráció és a köszöntő után a vendégek meglátogathatták a gyár egyes részeit, a nemrégiben működésbe állított szivacsvágó üzemet, a tavaly elkészült fotel-készítő üzemet, megnézhették a matrackészítés egyes folyamatait, bepillantást nyerhettek asztalos üzemünk életébe, és megismerkedhettek a kárpitos üzem és a varroda gépeivel, munkafolyamataival is.

A gyárlátogatás után az idei évad újdonságait mutatta be Fülöp Tamás, a Cardo Kft. Értékesítési- és Marketing Igazgatója. Extra információnként itt tettük közzé először a Cardo Nagy Alváskutatásának eredményeit, melyet áprilisban készítettünk. A felmérés egyik legérdekesebb megállapítás a következő volt: a válaszadók 87%-a nem igazán frissen, vagy kifejezetten fáradtan ébred, és negyedének ez az egész napjára is kihat. A megkérdezettek közel fele szerint a matrac számít a leginkább a pihentető alvásban.  A kutatást elküldtük a sajtó számára is, azóta jó pár helyen foglalkoztak vele a tvben, a rádióban, az újságokban, az interneten is.

A prezentáció végeztével eljött az ebédidő is, régi bútoros történetek, közös élmények felelevenítése. Ebéd után testközelből ismerkedhettek meg a vendégek a Cardo új termékeivel, melyeket a gyári mintaboltban állítottunk ki. Az új termékek között megtalálhatóak voltak a matracok, ágyak, fotelek, kiegészítők is.

A nap befejezéseként minden partnertől Cardós ajándékcsomaggal búcsúztunk. Összességében jó hangulatú, sikeres rendezvényt szerveztünk, pozitív visszajelzéseket kaptunk az új termékekre partnereinktől, és remélhetőleg hamarosan a vásárlóközönségtől is.

Share this post on Google+