Cardo matracok a Lakáskultúra élőben 2012 kiállításon
 

2011 után március 9-11 között ismét találkozhatunk Cardo matracokkal a Lakáskultúra élőben ezévi kiállításán. A rendezvényt immár 9-dik alkalommal szervezték meg, helyszín: Syma Sport- és Rendezvényközpont, Budapest.

A Cardo mindenkit szeretettel vár az E7-es standon, hogy bemutassa egyedi termékeit az érdeklődő nagyközönségnek. A kiállításon bemutatjuk a Cardo Egészség Centerrel rendelkező rugós matracokat, az állandó fekhellyé alakítható Cardo kanapékat, a motorosan állítható Cardo ágyakat, a fa és szövetes ágyakat, és az egészséges alváshoz nélkülözhetetlen kiegészítőket, gyógypárnákat.

Cardo a 2011-es Lakáskultúra élőben kiállításon

A kiállítás szervezői hisznek abban, hogy ma már az otthon nem csak „fedél” a fejünk felett, hanem az önkifejezés egy nagyon fontos eszköze. A figyelem olyan termékek felé koncentrálódik, melyek karakterisztikusan meghatározzák életterünk atmoszféráját, a harmóniára való törekvés pedig mindennapjaink részévé vált.

Éppen ezért randevúra hívják a téma szakértőit, érdeklődőit és a lakberendezés területén gyártó, forgalmazó cégek képviselőit, hogy egy magas színvonalú kiállítás keretében mutassák be újdonságaikat, és testközelben találkozzanak régi és új vásárlóikkal. A tavasz közeledtével ismét ötleteket meríthet bárki, hogyan frissítse, alakítsa át otthonát. Erre tökéletes lehetőséget kínál e rendezvény. 

A mellékelt kuponnal kedvezményes áron juthat belépőkhöz.