Cardo Oscar-díj a kikának

A Cardo januárban ismét vendégül látta a budapesti kika áruházak nappali- és hálószoba osztályainak dolgozóit egy jó hangulatú vacsorán a Rákóczi Grillben - immár harmadik alkalommal.


A vacsora alkalmával egy-egy 'Cardo Oscar' szobrocskával díjaztuk azokat a legjobban teljesítő áruházakat, akik a különböző Cardo termékek: matracok, kanapék, ágyak értékesítésében a legkiemelkedőbben teljesítettek 2013-ban.

A legtöbb Cardo kanapét a Lehel úton értékesítették, Koborzán Róbert vette át a kitüntetést. A legtöbb Cardo matracot szintén a Lehel úton adták el, itt Tarjányi Dezső kapta meg a díjat az osztálya nevében. A legtöbb Cardo forgalmat pedig a budaörsi kika áruház érte el 2013-ban. Szalmás Norbert kapta meg az érte járó 'Cardo Oscar-díjat'. A legnagyobb %-os növekedést önmagához képest pedig a soroksori kika produkálta, Tóth Ábel osztályvezető vette át az elismerést.

Ezúton mondunk köszönetet az eddigi eredményekért, és sok sikert kívánunk az összes kika áruháznak az idei tervek teljesítésére!

A lenti képeken láthatjuk a díjazottakat és Nagy József területi vezetőt a Cardo részéről, ill. Tóth Ábelt, amint átveszi a Cardo Oscart.
   
                                             A díjazottak és középen Nagy József területi vezető, Cardo Kft.