Kisorsoltuk a Nagy Alvásteszt nyerteseit!


Aki követte facebook oldalunkat, vagy honlapunkat, jól tudja, hogy áprilisban megkérdeztük a lakosságot az alvási szokásaikról, matracokról, fekhelyekről. Ez volt a Nagy Alvásteszt. Ennek érdekes eredményei itt láthatóak! 

Az alvásteszthez kapcsolódott egy nyereményjáték is, a kitöltők között különböző értékes Cardo ajándékokat sorsoltunk ki. A nyertesek is meglettek, név szerint:

Fődíj:
-
1db 10.000Ft-os Cardo kedvezménykupon: Szabó Attiláné, Mád

További nyeremények:
-1db virágpárna: Gila Mónika, Szeged
-1db virágpárna: Lőrinc Ágnes, Gyöngyös
-1db nyakpárna: Jakab Anita, Gödöllő
-1db nyakpárna: Végh Adrienn, Mikepércs
-1db nyakpárna: Szöllősi Gréta, Orosháza

A nyerteseket már korábban értesítettük, és a nyeremények is megérkeztek már hozzájuk. Sokuktól a facebook oldalunkon is kaptunk örömteli visszajelzést! Az egyik kedves nyertesnek, Gila Mónikának pedig a Cardo szegedi mintaboltjában adták át a matrac értékesítő kollégák a nyereményét, a virágpárnát.Mónika hamar készített is egy posztot a facebook oldalára a díjátadásról. Mellékelten láthatják Önök is a díjátadó eseményt a fenti képen.

Minden nyertesünknek szeretettel gratulálunk, és nekik is, illetve a játék résztvevőinek jó egészséget kívánunk a továbbiakban! Kövessék nyomon a Cardo facebook oldalát az egészséges pihenéssel, fekhelykiválasztással kapcsolatos információkért, és a hasonló jellegű játékokért is!