Hírek

Világszínvonalú Cardo alvásstúdió nyílt Budaörsön!

alvasstudio

December 3-án megnyitottuk tizedik mintaboltunkat, ezúttal Budaörsön. Cardo Egészség Centerrel rendelkező gyógymatracok és kanapék, fa és szövetes ágyak széles választéka várja Önt és családját nálunk.

Az idősebbek kipróbálhatják, hogy milyen érzés a motorosan állítható fej- és lábrésszel rendelkező ágyakon pihenni, a fiatalok pedig kedvükre válogathatnak a fiatalos vonalvezetésű és színvilágú Young Cardo ágyainkból. Ezeken kívűl még masszázsfotelek, és az egészséges pihenéshez szükséges kiegészítők  számtalan variációját találja ebben a világszínvonalú alvásstúdióban. Szaktanácsadóinkhoz bátran fordulhat, ha alvással kapcsolatos megoldást szeretne találni magának.

Folyamatos akciónkkal pedig ebben az üzletünkben is biztosítjuk azt, hogy az egészséges és minőségi alvás elérhető legyen mindenkinek.

ÓRIÁSI NYITÁSI AKCIÓ!!!

Most az ÁFA-nélküli árak mellé minden vásárlónkat megajándékozzuk egy Cardo Memory típusú anatómiai párnával!

Az akció bármely méretű 100 000 Ft feletti matrac, kanapé, Young Cardo ágy, fa- és szövetes ágy,fotel, masszázsfotel vásárlásakor 2011. december 1-31. között érvényes a budaörsi mintaboltban.Az ajánlat a kiegészítőkre nem vonatkozik. Az árengedmény mértéke a bruttó fogyasztói árból: 20%

Címünk:

Alfa Budaörs Center, Építők útja 2-4.
Tel.: 06-23/430-725, 06-30/226-9656
E-mail: budaors@cardo.hu

Share this post on Google+