Jogi tudnivalók

A honlap tartalmának felhasználhatóságáról és a használat feltételei:

A jelen honlapot - www.cardo.hu - (Továbbiakban: "Honlap") látogató felhasználók a Honlapot saját felelősségükre használják. A Honlap látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, amelyeket a Cardo Bútor és Matracgyártó Kft.(Továbbiakban Cardo Kft.) a Honlap üzemeltetője bármikor jogosult egyoldalúan megváltoztatni.

A Cardo Kft., a Honlap üzemeltetője által publikált vagy az oldalon elhelyezett minden szöveges és képi, valamint filmes anyag felhasználása csak a Cardo Kft. írásos engedélye alapján történhet. Az üzemeltető minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a Honlapon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Annak ellenére, hogy a Honlap oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára, a közölt információk kizárólag Magyarország területén érvényesek. A weboldalon előforduló esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. A honlapon lévő adatok tájékoztató jellegűek. A Cardo Kft. a termékekkel kapcsolatos műszaki változtatás jogát fenntartja.

A bejegyzett védjegyek, márkanevek és domain nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik. A Cardo Kft. által bejegyzett védjegyeket, márkaneveket és domain neveket a tulajdonos írásos engedélye nélkül senki sem jogosult felhasználni, illetve mindenki köteles tartózkodni a Cardo Kft. jó hírnevének megsértésétől.


A Honlappal kapcsolatos minden szerzői jog a Cardo Kft.-t és szerződött partnereit illeti. A Cardo Kft. a Honlapon megjelent információkkal kapcsolatos minden további jogát fenntartja. Ha Ön a Honlap elhagyásával más internetes honlapra lép át, ezen oldalakon a jelen feltételektől eltérő feltételek érvényesek, továbbá ezen más honlapokon közölt információk helyességéért a Cardo Kft.  abban az esetben sem vállal felelősséget, ha a Honlapon található hivatkozással jutott oda.


A Cardo Kft.  minden esetben tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról. 

A Honlapon történő regisztráció önkéntes adatszolgáltatás alapján történik. A megadott személyes adatok regisztrációja számítógépes adatnyilvántartó rendszerben történik, mely nem nyilvános, és melyet a Cardo Kft. a hatályos Magyar Jogszabályoknak megfelelően kezel. A Cardo Kft.  fenntartja magának a jogot, hogy felszólítás, előzetes értesítés nélkül bármilyen regisztrációt azonnal töröljön, amennyiben az ellentétes e jognyilatkozattal vagy annak szemléletével, célkitűzéseivel.
 A Cardo Kft. a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság hatóság által beiktatott adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-76224/2014.

A regisztráció során a Felhasználó (Az oldalt látogató természetes vagy jogi személy) nyilatkozhat arról, hogy kíván e feliratkozni a rendszeresen kiküldendő elektronikus hírlevelünkre. Amennyiben nyilatkozik arról, hogy jelen szolgáltatásunkat igényli, a Cardo Kft. a Felhasználó által önként megadott e-mail címére rendszeres elektronikus hírlevelet küld. Elektronikus hírlevél szolgáltatásunkról a Felhasználó bármikor leiratkozhat amennyiben ezt az
info@cardo.hu email címre küldött levélben kéri.

A Cardo Kft. a tudomására jutott személyes adatokat köteles bizalmasan kezelni, azok megismerését az érintett előzetes hozzájárulása nélkül más személy számára nem teheti lehetővé, illetve azokat nem hozhatja nyilvánosságra. A titoktartási kötelezettség a szolgáltató alkalmazottját, tagját, megbízottját a szolgáltatóval azonos módon terheli és megszegéséért a jogszabályok szerinti felelősséggel tartozik.

A honlapon feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Fogyasztói jogvita esetén a fogyasztó annak lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti illetékes békéltető testületekhez fordulhat, melynek címe és egyéb elérhetőségei az
alábbi linken találhatóak. 

A vásárlók a panaszukat az alábbi elérhetőségek egyikén tudják benyújtani elektronikus formában illetve telefonon. Továbbá az egyes Cardo üzletekben, melyeknek listáját 
itt találja.
 

-Gyártó neve és címe: Cardo Bútor- és Matracgyártó Kft. (9027, Győr, Bútorgyári utca 3.)
-Javítószolgálat neve, címe: Cardo Bútor- és Matracgyártó Kft. (9002, Győr, Pf.133.)
-Telefonszám: 06-96-510-323 • Faxszám: 06-96-510-326 • Email: garancia@cardo.hu

Cardo Bútor- és Matracgyártó Kft.