Közületek

Matracok, ágyak, kanapék, bútorok közületeknek is


Vásárlóink leginkább a magán szektorból kerülnek ki, de a szállodaipar részére is kiváló minőségű termékekkel szolgálunk. Cardo minőség, 100 év tapasztalattal - ezt nyújtjuk Önöknek. A szállodák, panziók, hotelek speciális igényeit figyelembe véve készítjük el a Cardo matracokat, ágyakat. 


Néhány a referenciáink közül:


Magyarországon:


...és még több neves szálloda.
 

Külföldön:
 


2013-tól pedig a Cardo lett a Hilton szállodák hivatalos ágy és matrac szállítója a teljes kelet-közép európai régióban.

 

A Cardo jól felépített szolgáltatás-rendszerének köszönhetően tökéletes előkészítést és szállítást biztosít vevői részére.

A cég folyamatosan tartja a kapcsolatot vásárlóival, saját bolthálózatán és viszonteladói partnerein keresztül a vásárlók minél magasabb szintű kiszolgálása érdekében.

Folyamatosan végzünk piackutatásokat nemzetközileg elismert K&F és piackutató cégek segítségével.Kapcsolat - értékesítés, új közületi partner, hotel, panzió bútorok:


E-mail: ertekesites@cardo.hu

Tisztelt Partnerünk!

A koronavírus járvány okán kialakult közegészségügyi helyzet miatt 2020. március 28-tól további értesítésig a CARDO mintaboltok zárva tartanak.

Egyúttal tájékoztatjuk Önöket, hogy ezen idő alatt a gyártás is szünetel. A mintaboltok telefonon, emailben ügyeleti szinten továbbra is elérhetőek. A gyár és az üzletek újranyitásáról az aktuális közegészségügyi helyzet illetve a hatósági rendelkezések figyelembe vételével döntünk.

További információk itt!